Om Vatten2023

Svenska Mässan skapar ett nytt, modernt ekosystem för framtidens vattenindustri i form av Vatten2023, Water Summit och Water Frontiers. I en föränderlig värld behövs samlingspunkter där branschen enas och goda krafter sammanförs. Vatten2023 är en av de samlingspunkterna.

På Vatten2023 skapas en möjlighet för medarbetare på alla nivåer att träffas, utbyta idéer och utveckla sin kunskap kring nya tekniska och digitala lösningar. Genom att förena och samarbeta med nyckelspelare, institutioner och organisationer samlar vi ledare och inspiratörer inom morgondagens vattenindustri.

Vatten2023

Vatten2023's kärna är liksom tidigare den viktiga mässan och mötesplatsen för säljare, köpare och branschen i stort. Genom ett ännu vassare innehåll blir Vatten2023 till ett absolut måste för hela vattenindustrin

Water Summit

Branschens väg framåt till rätt strategi och omställning är dialog. För att ge frågorna rätt forum är Water Summit mötesplatsen som sammanför forskare och politiker med vattenindustrins beslutsfattare och dess kunder.

Water Frontiers

Water Frontiers är mötesplatsen för affärsutveckling, innovationer, nya möjligheter och matchmaking. Här kommer vattenindustrin att visa sin samlade innovationsförmåga och visioner för framtiden – och möta partners, start-ups, investerare, beslutsfattare, entreprenörer och kunder.

Utställare

Under Vatten2023 kommer du att möta utställare från branschens alla hörn, och de ser fram emot att träffa just dig. Tillsammans kommer ni att knyta kontakter, göra affärer och ta del av varandras inspirerande idéer.

Kvällsarrangemang

Efter mässan kommer inspirationen att flöda vidare under kvällsarrangemanget. Tillsammans med dina branschkollegor kommer du att kunna njuta av fler samtal, god mat och dryck.

Keynote Speakers

Du kommer att uppleva och inspireras av de bästa inom branschen, ta del av deras och andra besökares erfarenhet och lära dig av olika case.

Varför ska du besöka Vatten2023?

Vi vet alla att samtiden är förändrad. Det finns ingen återvändo, och det är på tiden att vi samlar alla goda krafter och skapar de bästa förutsättningarna vi kan för en bättre framtid. Vatten2023 består av tre ben, som tillsammans skapar den enda nödvändiga mötesplatsen för vattenindustrin.