Utställningen på Vatten2025

Här samlas hela vatten- och VA-branschen i tre dagar för att knyta kontakter, göra affärer och ta del av branschens senaste innovationer.

Här samlas hela vatten- och VA-branschen i tre dagar för att knyta kontakter, göra affärer och ta del av branschens senaste innovationer.

Vatten2025 är ett måste för hela vatten- och VA-branschen med 200 utställande företag. Som besökare får du ta del av nya affärer, inspiration, spännande lösningar, nätverkande och givande seminarier.

Möt branschens ledande aktörer

I utställningen på Vatten2025 träffar du över 200 av branschens ledande aktörer som visar upp sina innovationer, produkter och tjänster.

Aktiviteter på Vatten2025

Under Vatten2025 kan du ta del av flertalet aktiviteter under de tre dagarna på plats. Upptäck monteraktiviteterna hos utställarna, ta del av aktivitetsområde Vattenverkstan och delta på någon av våra kvällsaktiviteter.

Öppna scenprogram & aktiviteter

Stora scenen

Stora scenen ligger mitt på mässgolvet och har fokus på kunskapshöjande seminarier och kundcase med best practice/goda exempel från branschen och från berörda industrier såsom jordbruks-, livsmedels-, kemi-, läkemedel- och gruv-, skogs- och pappersmassaindustrin.

Se programmet
Vill du bidra till programmet på Stora scenen?
Förslag till scenpresentationer »

Innovationsscenen

Innovationsscenen har fokus på innovationer, nya lösningar, forskning & utveckling. Det är en arena för startups och andra aktörer som driver utveckling för branschen och industrin. Denna scen ligger i innovationsområdet, där företag med nya lösningar och innovationer ställer ut och verkar.

Se programmet
Vill du bidra till programmet på Innovationsscenen?
Förslag till scenpresentationer »

WIN Waters innovationsarena

WIN Waters innovationsarena får du ta del av nya innovationer och upptäcka spännande startup-företag. Det är en plats för dig som vill följa med i den senaste utvecklingen inom vattenområdet och knyta nya kontakter.

Om innovationsarenan

Vattenverkstan

Vattenverkstan är ett aktivitetsbaserat område där du få pröva på och diskutera vad som krävs för att nå en hållbar utveckling och ett resilient samhälle. Det blir en blandning av interaktiva presentationer och demonstrationer på teman som är relevanta för att snabba på utvecklingen i branschen. Vattenverkstan modereras av TankeSmedjan Sustainability Circle.

Anmälan till Vattenverkstan Om Vattenverkstan

Vill du medverka som utställare?

Boka monter

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på nyhetsbrev