Aktiviteter på Vatten2023

Möt branschens ledande aktörer

I utställningen på Vatten2023 träffar du över 230 av branschens ledande aktörer som visar upp sina innovationer, produkter och tjänster.

Stora scenen

Stora scenen ligger mitt på mässgolvet och har fokus på kunskapshöjande seminarier och kundcase med best practice/goda exempel från branschen och från berörda industrier såsom jordbruks-, livsmedels-, kemi-, läkemedel- och gruv-, skogs- och pappersmassaindustrin.

Innovationsscenen

Innovationsscenen har fokus på innovationer, nya lösningar, forskning & utveckling. Det är en arena för startups och andra aktörer som driver utveckling för branschen och industrin. Denna scen ligger i innovationsområdet, där företag med nya lösningar och innovationer ställer ut och verkar.

WIN Water innovationsarena

På WIN Waters innovationsarena får du ta del av nya innovationer och upptäcka spännande startup-företag. Det är en plats för dig som vill följa med i den senaste utvecklingen inom vattenområdet och knyta nya kontakter.

Vattenverkstan

Vattenverkstan är ett aktivitetsbaserat område där du få pröva på och diskutera vad som krävs för att nå en hållbar utveckling och ett resilient samhälle. Det blir en blandning av interaktiva presentationer och demonstrationer på teman som är relevanta för att snabba på utvecklingen i branschen. Vattenverkstan modereras av TankeSmedjan Sustainability Circle.

Studentdag på Vatten2023 den 26 oktober

Kompetensförsörjning är en av dom största utmaningarna för branschen. Därför välkomnar Vatten2023 studenter och yrkesverksamma till mötesplatsen i syfte att ge en introduktion till branschen. Den 26 oktober erbjuds ett flertal aktiviteter på Vatten2023, bla kommer du som studerande få möjlighet att träffa representanter från några av branschens många spännande företag samt ta del av introduktionsföreläsningar. Dessutom har ges du möjlighet att besöka utställningen och ta del av det öppna scenprogrammet.
 
Vi ser fram emot att ses!

Välkommen till branschmingel!

Äntligen kan vi välkomna Vatten och VA-branschen hem till Göteborg igen och det tänker vi självklart fira med ett fullspäckat branschmingel som bjuder på mat, dryck och underhållning i världsklass!

 

När: Onsdag 25 oktober kl 18.30
Var: Seasons, Svenska Mässan

After Work på tisdag 24 oktober

Välkommen att mingla med branschkollegor i hjärtat av Gothia Towers med live underhållning och fina AW-priser i baren. Alla är välkomna!

 

När: Tisdag 24 oktober kl. 17.00-19.00
Var: Lobbybaren Twentyfourseven (vid Tower 3)

Konferensmiddag tisdag 24 oktober

Vi bjuder in alla konferensdelegater till en trerättersmiddag högst upp i Gothia Towers festvåning, Imagine. Här samlas vi efter konferensens första dag för att nätverka och utbyta erfarenheter i en festlig och avslappnad miljö. Maten som serveras är noga utvald och anpassad efter säsong, dryck och underhållning ingår självklart i priset.

 

Var: Imagine, Gothia Towers torn 3
När: Kvällen börjar 19.00 med mingel och fortsätter med trerätters middag och underhållning till sent

 
Konferensmiddagen är enbart för konferensdelegater.