Press och media

Senaste nyheterna och releaserna

Tillsammans samlade vi in över 60 000kr till WaterAid

Tillsammans har vi samlat in 63 579 kr till WaterAid. Denna gåva kan bidra till att installera vattensystem i två skolor där det behövs som mest. Stort tack till alla som bidragit!  

Hetaste branschen bubblar på Vatten2023

Med ett späckat program, en slutsåld utställning och många engagerade besökare summerar arrangörerna den nya mötesplatsen Vatten2023 som en riktig fullträff. Men också en påminnelse om hur viktig frågan om samhällets tillgång till rent vatten är. - Trots akuta klimatutmaningar som sommarens skyfall...

Rapport: Temperaturen på Vatten-Sverige

Här kan du ta del av Novus-rapporten "Temperaturen på Vatten-Sverige".   Ladda ner rapporten

Pressreleaser från utställare

Läs releaser

Kontaktperson

Emma Groth
Brand Manager
[email protected]
+46 31 708 80 91

Logotyp


Vatten2025 logotyp i EPS-format

Vatten2025 logotyp i PNG-format


Vilken fil ska jag välja?

EPS

Passar om du använder t.ex. Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG

Passar till webb-publicering och till t.ex. Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Vatten2023. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan startar.

I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konto.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Ansök om pressackreditering