Press och media

Senaste nyheterna och releaserna

Hetaste branschen bubblar på Vatten2023

Med ett späckat program, en slutsåld utställning och många engagerade besökare summerar arrangörerna den nya mötesplatsen Vatten2023 som en riktig fullträff. Men också en påminnelse om hur viktig frågan om samhällets tillgång till rent vatten är. - Trots akuta klimatutmaningar som sommarens skyfall...

Rapport: Temperaturen på Vatten-Sverige

Här kan du ta del av Novus-rapporten "Temperaturen på Vatten-Sverige".   Ladda ner rapporten

Novusrapport: 9 av 10 kommuner har behov av underhåll och investeringar i vattentjänster

I en kartläggning anser 88 procent uppger att de har ett mycket eller ganska stort behov av underhåll och investeringar och 83 procent svarar att underhåll och investeringar i vattentjänster är ganska eller mycket högt prioriterat. Samtidigt säger 45 procent att de saknar eller inte vet om det finns...

Pressreleaser från utställare

Läs releaser

Kontaktperson

Emma Groth
Brand Manager
emma.groth@svenskamassan.se
+46 31 708 80 91

Logotyp


Vatten2023 logotyp i EPS-format

Vatte2023 logotyp i PNG-format


Vilken fil ska jag välja?

EPS

Passar om du använder t.ex. Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG

Passar till webb-publicering och till t.ex. Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Vatten2023. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan startar.

I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konto.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Ansök om pressackreditering